Alla inlägg den 29 juli 2013

Av missmaddeluttan - 29 juli 2013 13:26

Med mig e d helt okej, men d har varit nära att d inte skulle vara okej på väldigt länge.
Jag har pratat med mina föräldrar och tyvärr va min reservplan att flytta hem till dem, för jag har haft d sjukt jobbigt emellan åt. För 1 vecka sen slutade jag använda min förlovnings- och vigselring. Jag mår jättedåligt av att inte trivas i mitt egna hem.
Detta kändes som att varje gång vi planerat något med badrummet och nån del utav planerna ändrades så raserades allting helt och precis allt stod still hela tiden. Det jobbiga i allt detta e att jag o Jonas har inte haft det helkasst och det har vatt jobbigt eftersom mina tankar har vatt att flytta härifrån länge. Jag har kollat lägenheter ett tag, men nu i slutet tänkte jag att istället ha mina föräldrar som backup-plan så att jag sen i lugn och ro kunde kolla lägenhet. Det e ju inte så att jag tänker stanna hos dem, d e ju inte mitt drömscenario att flyttades igen, inget illa mot mina föräldrar såklart.
En liten fnurra, eller en rejäl fnurra på tråden.
Jag tänker inte utesluta någonting, men jag tänker hjälpa till denna veckan oxå och ge det en chans, jag vill ju inte lämna Jonas och vårt hem, men det har varit tungt med badrumsrenoveringen, jag tänker aldrig göra ett badrum igen och jag tänker aldrig låta andra personer övertyga mig om att det ska göras själv isf.

Förra veckan va tungt eftersom det kändes som att jag inte hade någon, min man e trots allt min bästa vän och det kändes som att jag va på väg att förlora honom samtidigt som jag kände att mina andra bästa vänner va så långt ifrån mig och jag e allt för van vid tanken att ingen skulle släppa nåt för mig, jag ska försöka slå bort den tanken, för sandra tyckte direkt att d va dag för tjejkväll så vi två åkte in till stan, käkade kinamat och promenerade i vårt vackra Helsingborg och sen gick vi på bio. D kändes bra.

Nu i helgen har vi haft besök av Jonas syster och hennes kille, det har varit mysigt, och de har hjälpt oss med badrummet, det börjar ljusna, förhoppningsvis blir det fogning på väggarna idag så kan vi tillsammans sätta upp taket imorgon.

Idag ska jag o Sandra på bio igen, vi ska på förhandsvisningen av The Heat. Mysigt.

Har idag även köpt present till finaste Tilda bus som fyller 2 år nästa vecka.
Ska se om vi kan träffas nån dag snart saknar dem, de har haft lite sverigesemester :)

XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards