Direktlänk till inlägg 26 april 2016

Ibland så

Av missmaddeluttan - 26 april 2016 14:26

Ja en veckas tid igen, får börja skärpa mig ju :D

I söndags precis efter jag bloggat fick jag finbesök. Tur att jag inte blir så bakis iaf. Tjejerna for in i famnen på mig o sen in i d lilla sovrummet, de har ju hur mycket leksaker som helst här oxå. Fast efter typ 2 minuter hade jag en liten tjej klistrad på mig, hon ville inte leka, inte ens va ifrån mig en sekund, d e ju klart mys, vill bara att hon ska kunna känna att jag finns där även om hon leker utan mig. Både hon o hennes syster borde veta o ska veta att jag kommer vara i deras liv o för dem en väldigt lång tid framöver.
Låg bara hemma hela söndagen.

Jobbade måndag kväll, o tisdag förmiddag. Efter jobb kom Katarina o mötte mig på jobb, vilket mysigt välkomnande där stod hon med armarna utsträckta o världens leende, sånt mottagande ska man alltid ha ;) Vi stack till väla för att hitta lite kläder inför helgen o såklart hittades ingenting, d finns sådär snygga kläder just nu eller iaf inget som föll oss i smaken :)
Stack till familia oxå men inget där heller gick o käkade på subway. Där fastnade vi i typ 2 timmar, vi bara snackar hur mycket som helst.
Sen åkte jag hem till min man som lagat mat o så kollade vi matchen mellan DIF-Bajen. Har nog aldrig sett honom så lugn vid en match men d hade sina orsaker.

På onsdagen träffade jag Joanna, vi gick ut o gick en runda, vi pratade o skrattade massor.
Sen så mötte jag upp Carro o Anders med Leo o gick en runda i skogen, så himla mysigt o fint väder.
D va lite kyligt mellan mig o Johan den dagen. Så på kvällen när han kom hem så pratade vi ut o fick lite saker utredda, båda va ledsna o båda hade samma rädsla. Jag har ju den tanken att d e jag som e mest rädd att nåt ska gå åt helvete med oss, mest för att jag kan ibland inte fatta att nån skulle vara rädd att förlora mig, där kommer d dåliga självförtroendet igen. Det märktes denna gången att han oxå va rädd, inte för att jag vill att han ska vara rädd, det e inte så jag menar.
Det kändes skönt att vi fick ordning på saker o ting och tror att d stärkte oss mer o mer, för i övrigt e vi fortfarande i den här bubblan där man svävar omkring på rosa moln. Det pirrar fortfarande massor bara vid tanken på honom, vi är rätt för varandra helt enkelt.

På fredagen blev vi hembjudna på grillning hos Carro o Anders o lilla Leo såklart, alltid lika mys <3
Lördagen började med mys, vi hade en helhelg tillsammans o d va så skönt att vakna upp med varandra o bara ligga o dra sig tillsammans, sen käka frukost tillsammans, d e vår lilla mystid som e guld värt. Jag hittade äntligen ett köksbord som jag ville ha så jag skickade direkt på den annonsen o skulle hämta d på söndagen, sen hittade jag ett skrivbord på Facebook som jag ringde på o d fick jag gratis så d ska hämtas på torsdag.
På kvällen kom ju lite peeps för att parta loss hos mig. Vi körde på o d va trevligt, för en gång skull så åt jag under kvällen medan jag drack o jag spottade inte massa, o jag mådde faktiskt bra hela tiden.
Jag lyckades sälja både köksmöbler och min sista iron maiden-biljett så d va ju en bra fest ;)
Fabbe ville ha med oss alla ut men typ ingen pallade så han fick med sig Martin iaf ut. Vi va ganska glada att vi stannade hemma, vi hade ju ganska mys hemma ;)

Söndagen va en väldigt produktiv, jag oljade köksmöblerna som jag sålde, Johan putsade mina fönster o målade lite tak, vi hämtade upp mina stolar från källaren o gjorde klart i köket. Sen kom Mia o mina bröder så vi kunde åka o hämta bordet, jag, Mia o Johan.
Ringer på dörren o jag presenterar mig men hon bara:-amen hallå. Ja vem kände hon om inte Johan, såklart! Kvittar var vi än e så känner han alltid nån lixom ;)
Men så fint d blev i mitt kök, jag e så nöjd. Det blev ljust o fint o känns större. Sen käkade vi alla tacos o vi kunde för första gången va 5st o äta i mitt kök, underbart :)
Sen kollade vi på Deadpool o käkade fruktsallad med glass, sååå gott.
Igår va jag o mitt ex hos mäklaren för att gå igenom för deklarationen o fixa d. Jag kände mig som en liten unge, fattar ingenting när d gäller sånt här. När vi gick därifrån slutade det med att istället för att jag ska betala skatt så ska jag få pengar tebax, fattade nada. Kände mig såpass osäker så jag har haft magont sen dess. Efteråt åkte jag, Carro o Leo till Ikea o sen fikade vi hemma hos Carro. Så mys <3
Sen kom Anna hem till mig o visade lite produkter, jag köpte en aloe vera-gel o spray.

Idag har jag varit o klippt mig eller ja klippt topparna :) sen träffade jag Nina o Tyra, gick en runda på familia o sen in på jobb. Har varit duktig o ringt Skatteverket, har inte längre ont i magen, om allt blir godkänt så va d rätt o jag ska få pengar tillbaka, vet inte alls hur men han sade att jag gjorde rätt så jag tror jag nästan grät av lycka haha. Jag tackade honom ca 10000ggr o sade att han gjorde mig magontsfri ;D

XoXo

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av missmaddeluttan - 21 november 2018 12:36

Efter att jag skrev om vår förlossning hade jag ju även varit på min efterkontroll. Där frågade de om allt o lite till kändes d som. De frågade den frågan alla ställer när man fått barn, antingen ?vill du ha en till eller bara rakt o slätt när kommer...

Av missmaddeluttan - 16 oktober 2018 21:55

Torsdagen den 9 augusti va för mig en vanlig dag, lite mer magont än jag hade haft under hela graviditeten. På kvällen vid 19-tiden skulle vi uppträda uppe i byn med Joyvoice-kören. Väl där skämtade vi fram o tillbaka om att mitt vatten skulle gå m...

Av missmaddeluttan - 13 april 2018 17:08

För 3 veckor sen hade vi vårt RUL. Mina förväntningar va skyhöga, vi skulle få se vår lilla bula igen o nu skulle vi förhoppningsvis få veta vilket kön d va oxå. Johan jobbade först, vi hade fått tiden på eftermiddagen så d kändes som en låååång vän...

Av missmaddeluttan - 18 mars 2018 15:25

Jag tänkte skriva lite om bulan, vår efterlängtade bulan. Som jag skrivit innan fick vi ett missfall som tog hårt på oss, men tack vare våra vänner o min familj så reste vi oss tillsammans, starkare. Missfallet fick vi den 4 november. Ca 2 vec...

Av missmaddeluttan - 21 februari 2018 12:01

Han med stort H, ja d e han jag har i mitt liv och det är jag så tacksam för. Johan du är en sjukt underbar kille, med ett hjärta av guld, du e snäll och öppen mot alla, oavsett vem det är. Jag önskar så att du själv insåg hur mycket du e värd o...

Ovido - Quiz & Flashcards