Alla inlägg den 7 januari 2011

Av missmaddeluttan - 7 januari 2011 18:00

Dels har det vatt mycke bröllopsgrejs som tagit upp min tid kombinerat med jobbet,
och sen har jag haft väldiga problem att ens komma in på bloggen, väldigt knas har det vatt, men men hoppas på att va tebax nu iaf.

Julen har väl vatt bra, firade inne hos M&M med familjen.
Sen va det dax för the wedding-week. Det blev mycket att göra den veckan.
På onsdagen så gjorde jag & Nina fransförlängning, och sen va d sun-tanning efter det gjorde vi naglarna hos finaste carolin :) blev jättefina, och jag fick en svart rosett på mina ringfingrar :)
När vi kom hem så va heeela Jonas familj hemma så d va verkligen fullt hus.

På torsdagsmorgonen började jag direkt med d sista på festprogrammet, Jonas med familj åkte till systemet, som sedan blev en lååååång shoppingrunda. Klockan 15:00 skulle vi få nycklarna, men jag hade ju inte hunnit så mycket eftersom jag mest hade vatt själv. Tack o lov så kom Nina & Sanna tidigt o hjälpte mig, Malin hade måttat d sista på min "huvudbonad" så den blev helt klar. Sen kom Jeanette oxå lagom till jag, Nina & Sanna skulle åka till lokalen o börja med dukning & dekoration.
Där höll vi på ganska länge och allt blev verkligen superfint. Jag & Jonas hade verkligen jättebråkat hela dagen kändes d som (vi bråkar inte så, så ofta precis, lite smågnabb då & då, men inte så mycke mer) och klart blev det ett rejält tjafsande med mycke irritation och ilska. Vi pratade dock ut och fick ordning på d. Jag skulle lagt mig tidigt den kvällen, men jag & Nina gick o lade oss typ halv 3-3 den natten. Fick problem med datan när festprogrammen skulle skrivas ut när vi äntligen fått rätt på dem. Sofie & Matti va underbara som hjälpte oss under natten oxå. :)

Nu ska jag lägga mig så d blir en liten cliffhanger här nu....spännande :P

XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards