Alla inlägg den 31 januari 2011

Av missmaddeluttan - 31 januari 2011 13:30

I onsdags träffades jag, Sandra, Nina & Camilla på Väla. Sandras flickor och Camillas minsta va med oxå. Flickorna va blyga i si sådär 5 minuter, lillkillen tog lite längre tid på sig men han släppte loss oxå :)
Vi började med lite lunch o sen shopping, massa shopping :)
Och efter shoppingen bar det av till Råå för att handla, jag har ju blitt bättre bemött i affärer men så e d ibland :) sen bar det av mot Bårslöv till Sandras fina hem! Där va så mysigt. De pratade en massa så jag gick och lekte med barnen, vi bakade och jag fick gömma mig en massa, o helst när pappa Markus kom hem, för han kunde va himla farlig ;) Sen va d dax för mat, det blidde Paella, mmmm gott gott. Jag hade barn överallt kändes d som de skulle sitta i knät, stå bakom mig, gärna stå på mig oxå :D e man populär så e man ;P

Sen när barnen skulle sova så satte vi igång med bröllopsplanering och vi kom fram till en del bra grejer. Jag har suttit o gjort checklista till henne, d kommer bli sååå bra, vi hjälps åt alla tre på både Ninas & Sandras bröllop.

I fredags va d dax för 80-tals fest på Sundspärlan, d va inte många på stället som satsat nåt på outfiten men d hade ju iaf några i vårt gäng ;) Det blev 80-tals buffé d va gott! Sen blev d en massa drinks!!!! Jag o Sandra höll igång, men Sandra drog iväg, jag kan inte riktigt sluka en flaska på 2 sekunder :P men jag hade skitskoj!!!
Nina va ju då nykter av helt oförklarliga skäl ;P fast jag tror att bebisen blidde fuller iaf på alla våra ångor :P
Mycke dans o sång o ja d blev ju en del bilder o tydligen oxå lite filmande...
Jag bjuder iaf på nåra bilder :)





Hemresan borde inte få nämnas hahaha men jag fnittrade som bara den iaf.

Lördagen va ganska lugn, vi åkte ut o shoppade en Tassimo :)
Igår jobbade jag extra, så d blev ju lite pengar där ju.

Nu ska jag snart iväg på lite egenshopping, börjar halv fem men tänkte shoppa lite innan o käka lunch kanske :)

XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards