Alla inlägg den 21 juni 2015

Av missmaddeluttan - 21 juni 2015 19:25

Då va midsommarhelgen över, jag o J har haft 2 lediga dagar ihop o d har vatt så mys.
Vi kan typ aldrig äta frukost ihop, för många e d en löjlig sak kanske men vi gör ju d så sällan så vi uppskattar våra frukostar ihop. Sen att vi jobbar ihop tror man ju att vi syns hela tiden men d gör vi inte eftersom jag har fronten o han e chef på golvet o har lixom sina uppgifter som kräver mycke av hans tid så vi kan inte använda oss mycke av att vi jobbar på samma ställe heller. Dessutom har jag så hög arbetsmoral o skulle aldrig blanda ihop mitt privatliv o jobb, det har jag fått lära mig tidigt eftersom jag jobbar med några av mina bästa vänner så det e ju inte svårt att skilja på kärlek o jobb nu heller.

På midsommar så va vi hos en kollega/vän, hade jättetrevligt, vi åt o drack massor o spelade kubb o bara hade d chill lixom, ingen råfylla nån utav oss, bara trevligt o mysigt lixom. De e så fina o snälla :)

Sen på midsommardagen tänkte vi först att vi skulle ut i stan o kanske klubba eller så men ju längre dagen gick o vi va verkligen i sängen typ hela dagen, så började J messa med en kompis som oxå bor här o vi blev hembjudna på lite grillning o vin o d va sååå mysigt. Så kul o lära känna dem på ett helt annat sätt, vi har alla jobbat ihop innan men jag har lixom inte umgåtts med dem utanför, så roliga o fina personer. D va så najs vi pratade som att vi alltid känt varandra, vi pratade verkligen om allt, ALLT ;D
Gick därifrån vid 1.
Jag tycker d e så kul att jag får träffa många nya o lära känna mer folk som e så fina o jag e så glad för att de e så fina mot mig o accepterar mig som J:s flickvän.

Så idag jobbar jag, kändes konstigt när jag vatt ledig så länge o så ska jag va ledig i två dagar igen nu :)
Nej rasten e slut så ut o jobba igen

XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards