Alla inlägg den 13 juni 2016

Av missmaddeluttan - 13 juni 2016 17:30

Ja d verkar inte bättre :)
I många avseenden verkar jag vara back in business. Är tillbaka på jobb, har varit tillbaka sen förra lördagen och det va stor skillnad att komma tillbaka på lördagen till skillnad från måndagen för 2veckor sen, jag behövde vila kroppen för att bli Madde igen.
Det har varit fullt ös sen jag väl kom igång igen, börjat träffa folk igen efter sjukdom så d blir som sagt fullt ös då :) men inte mig emot, jag har många viktiga o fina i mitt liv och hade jag kunnat hade jag velat träffa de typ alltid :)

Back in business i ett annat fall oxå, det kan va så att jag fått tillbaka tron på något som alltid varit något jag älskar. Jag älskade allt som hade med bröllop o göra, jag e fortfarande inte redo att tänka mig som gift igen, d e inte d men jag e så glad att jag inte längre e helt avtrubbad när d gäller bröllop o äktenskap. Nu på sistone har jag kollat klipp o så om olika frierier o faktiskt fällt lite tårar av glädje o d känner jag e positivt att jag kanske tror på det igen o kanske en dag e redo att ge äktenskap en chans igen, men bara kanske... ;)

Hade precis besök av Granis o Elian :) så himla mysigt o så kul o träffas igen, vi kom fram till att senast vi sågs va på min julfika jag hade, när jag precis flyttat till Hyllinge..sjukt. Hoppas vi kan ses lite tätare nu <3

Nu e jag på väg hem till Carro o Leo för att kolla fotbollen utan våra män :)

Heja blågult!!

XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards