Alla inlägg den 15 juni 2016

Av missmaddeluttan - 15 juni 2016 21:24

Jaha nu va d uppehåll iaf. Hoppas de har fel så att det inte kommer mer oväder inatt...
Vi hade som sagt fått vatten i källaren o förhoppningsvis kommer sängen kunna räddas, d va "bara" benen som stod i vatten så hoppas de torkar o att träet inte blev skadat... Dock hade jag ju lite lådor med saker från min barndom i förrådet oxå o där e nog många saker förstörda, jag ville inte ens gå igenom allt nu utan vi lyfte upp d som gick att rädda, o d som jag ville rädda om d kommer ytterligare regn inatt. D kom en väktare från Securitas mitt i allt för att kolla om de verkligen behövde ringa efter hjälp...jo men alla husen som e likadana som detta har ringt om vatten i källaren men såklart skulle vi ljuga om en sån sak... Jag har även "lånat" ut ström till en för att de ska kunna pumpa för att komma in i sin lokal så ska faktiskt kolla upp om jag kan få nån sorts ersättning/kompensation för det, även om d inte e mycke pengar så e d lite av en principsak eftersom inte Balder skickat ut jour eller hjälp till oss ännu.

Tack så himla mycket mina älskade bröder som kom för att hjälpa mig <3

Väntar fortfarande på Johan, hoppas han får både tack o uppskattning för att han stannat på jobb så länge o hjälpt till. De ska fan va glada o tacksamma att de har en kille som honom som alltid ställer upp oavsett.
Han kommer ju va helt slut den stackaren <3

Dricker ett glas vin nu o kollar fotboll o försöker att inte va ledsen över vissa av sakerna. Försöker tänka att d bara e materiella ting :)

XoXo

Av missmaddeluttan - 15 juni 2016 18:28

Johan kom hem inatt såååå underbart. Kastade mig ut typ för att pussa honom hur mycke som helst. Som jag saknat honom <3

Vi låg i sängen o pratade o kollade bilder från hans resa o d va bara mys o ligga nära o veta att jag äntligen skulle somna med honom igen. Tror vi kollade klockan sista gången vid kanske 02:15 eller nåt. Jag sov äntligen en hel natt utan att vakna upp flera gånger :)
Även om jag känner mig urtöntig som e så här löjlig o så irriterande sleezy-kär fortfarande men samtidigt e jag så lycklig att vi våda fortfarande e löjligt nykära ändå, ja d e weird men underbart ;)

Imorse när han skulle till jobb så väckte han mig som vanligt för att pussa mig o säga älskar dig o hejdå.
Sååå underbart igen med lite vardag ;)
Annars idag har d inte hänt mycket, jag har först degat lite, lagat en av Johans favoriträtter. Fick för mig att börja rensa lite så jag har rensat skafferiet, rensat bland mina kryddor o gjort iordning mina kryddburkar så jag kan använda de till nya kryddor. Jag vet att jag e helt knäpp när d gäller att sortera, att ha allt likadant o stilrent men jag tycker d e snyggt med ordning o reda.
Har även rensat bland lite handdukar o grejer, för trots att jag satte lite beställningsstopp på mig själv så hittade jag nya handdukar till mig idag o ska nåt in får ju nåt ut ;) hittade dödskalle-handdukar som va rosa o d va ju bara o köra då ju :D

Som d öser ner, har regnat o åskat ganska länge. Johan kan inte lämna jobb, o vi dom skulle ha myskväll ikväll, tror att han kommer slockna innan han ens kommit innanför dörren idag ;)
Har fått ringa efter brossan för grannen va precis här o ringde på o min gamla barnsäng står i mitt förråd, o som sagt den e inte viktig för andra men för mig e den värd jättemycket, d e en gammal växasäng i trä som jag tänkt att mitt kanske framtida barn ska ha så vi får väl försöka palla upp den eller ta upp den ur källaren...
Så nu inväntar jag dem o maten får väl vänta ännu längre nu då ju...

XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards