Alla inlägg den 14 juni 2016

Av missmaddeluttan - 14 juni 2016 20:00

Jobbat idag, fick t o m sluta en halvtimme tidigare o nu har jag en liten minisemester, yaaay :)

Va hos Carro o Leo igår, vi hade Fotbollskväll, käkade bakpotatis o bara myste o hade tjejsnack, självklart hade vi väldigt seriösa pratstunder med Leo oxå :D så himla mys. Jag e så glad för både Carro, Anders o Leo, finfina människor o förstår att Johan tycker om dem så himla mycket :) det gör jag oxå <3

Idag, alltså IDAG kommer Johan äntligen hem, första gången sen vi blev tillsammans som vi varit helt ifrån varandra så här länge...sjukt...
Jag har varit lite nojjig de sista dagarna, i söndags åkte Johan till Paris. Vi fick sägs hejdå till varandra på jobb redan i lördags vid typ tolvtiden :( han fick sova hos sin mamma med barnen för han skulle bli upphämtad i stan på söndagen när de väl skulle iväg mot flyget. Jag började min nojjighet tidigt och helst när man läst om olika hot som gjorts mot EM, ja även med tanke på händelserna i november så va man ju nervös såklart, jag älskar ju killen ju. Men det har gått bra, dock inatt har jag varit sjukt orolig, d sista han skrev igår i vår gruppchatt va att han visste inte om de skulle va ute eller han skulle hoppa i säng, sen hör jag inget mer. Skickar nåt mess men inget svar så jag typ vaknar var 20:nde minut heela natten o imorse när jag gav upp sömnen så gick jag in o då hade han inte varit inne sen sista messet igår o han brukar ju ändå ha telefonen ganska nära till hands...så jag började kolla runt på nyhetsapparna o precis när jag börjat med Aftonbladet skickar han ett mess...tror att stenen som föll från hjärtat, den föll ganska hårt... :)

Detta har fått mig att oxå tänka på en diskussion som vi hade i början av vårt förhållande, vi pratade döden när vi såg på nån film eller nåt tv-program.
Jag sade bara att om d skulle hända mig o att den jag va tillsammans med (förhoppningsvis e d ju jag o Johan länge till) så ville jag att han inte skulle glömma världen, jag skulle vilja att han mindes mig med glädje, alla våra fina stunder, alla skratt han fått pga mig (d blir ju ganska många med tanke på hur ofta jag gör bort mig eller säger knasiga saker) men jag ville isf oxå att han inte skulle blunda för att hitta en ny person en ny kärlek som kunde erbjuda honom nya skratt o nya minnen o framförallt kärleken som sagt.
Då säger denna fina kille nåt jag aldrig hade förväntat mig, nåt jag aldrig i hela mitt liv trodde någon skulle säga med tanke på vår "lilla" tid ihop då och som gick rakt in i hjärtat.
Han sade att om han skulle dö tidigt så ville och hoppades han att jag skulle få finnas kvar i hans tjejers liv.
Tänk det finaste han har i sitt liv, hans 2 fina barn, hans 2 största kärlekar i sitt liv ville han att jag fortfarande skulle finnas för, fortfarande ha kontakt med o fortfarande ge min kärlek till.

För att ge och ha det förtroendet för en annan människa då måste d vara kärlek, äkta kärlek. Jag blir helt tårögd av känslan att en person kan känna så för mig o att han litar på mig o min kärlek både för honom o för hans barn

Jag e så glad att folk omkring oss såg våra känslor medan vi famlade runt i blindo o fattade noll. Kommer alltid vara tacksam för de personer som finns i våra liv som gjorde massor för att vi skulle upptäcka våra känslor o få vara med varandra.

Jag e grymt förälskad, sjukt kär i denna underbara kille.
Och på riktigt tror jag på honom när han säger att han e grymt kär i mig och att han aldrig känt så här för någon tidigare.
Ni tycker säkert att d e naivt av mig att tro på det, men jag har faktiskt aldrig under den tid jag känt honom sett honom så här. Han e på riktigt lycklig o jag tror att han funnit ett lugn i sig själv o sin lycka. Det verkligen lyser om honom o jag älskar att se hur han skiner upp när han ser på mig, jag älskar hans sätt att se på mig, konstigt nog. För mig e han kärlek, jag tror på honom, jag har valt att tro på honom.

Och nu kan jag knappt vänta på att få träffa honom inatt o jag ska bara pussa massa på honom, känna massa på honom o bara vara nära honom, han kanske inte ens får sova utan att ha mig kloss intill ;)

Nu ska jag fortsätta att fixa mig o hemmet för min älskades återkomst ;)

Never parted again for this long <3

XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards