Alla inlägg den 28 juni 2016

Av missmaddeluttan - 28 juni 2016 20:09

Midsommarveckan är över. Det blev mycket på jobb, positivt e ju att tiden går så snabbt. Tycker d är kul att jobba när vi har så mycket så länge allt fungerar rent praktiskt.

Förra fredagen va vi i Göteborg o kollade Iron Maiden. Johan hade fått en biljett i julklapp o nu fick han äntligen den till användning. Tycker d e kul att han följer med på sånt, han blev ju av med konsert-oskulden förra året till Metallica o nu va d Maiden-premiär. Konserter e ju nåt som ligger mig varmt om hjärtat, älskar konserter, känslan, stämningen o självklart musiken. Skulle nog inte överleva utan musik i mitt liv.
Vi åkte hem igen efter konserten, jag hade tagit semester hela helgen för tanken va att vi skulle stanna i Göteborg men d kostade som en veckas utlandssemester så kände att d va d inte värt. Så vi fick en helhelg hemma tillsammans o d va så mys.

På lördagen va mys o vakna upp tillsammans, o bara mysa. Även om vissa saker inte gick vägen den dagen o skapade många tårar så hade vi ju planerat in att köra Ölbrännboll med många peeps men d va många som skulle iväg o d va ju synd men d resulterade i en lugn festkväll hemma hos Johan. Med lite kubb utanför lägenheten där vi fick publik på flera balkonger, kul att "grannarna" inte tyckte vi va jobbiga o hade istället skoj åt/med oss, helst tjejlaget där vi hade 2 med minst sagt hetsigt humör ;) men i slutändan så vann vi tjejer o d kvittar vad killarna säger för tjejer har alltid rätt ;D
Hade skoj trots att d inte blev Ölbrännboll som d va tänkt från början.
Vaknade ganska tidigt på söndagen o ni som känner mig förstår ju nästan vad jag gjorde...vi sov hos mig o hade egentligen inte mycket att städa men såklart började jag städa för att sedan ta mig ner i källaren o slänga sakerna som förstörts av översvämningen som kom förra onsdagen över Hyllinge. Så nu ska det skrivas o fotas till försäkringsbolaget. Tyvärr var det många saker som har mer känslosamt minnesvärde, men hade ju en del saker som oxå förstörts som jag ställt ner i källaren som man endast använder ibland...lite tråkigt, hade tårar i ögonen med allt vi fick slänga...
Sen va vi ute på väla med Carro, Anders o Leo o myste runt lite. Köpte en klänning o så käkade vi gott. Efteråt så käkade vi räkor o drack lite vin och bara myste.

På måndagen va d dax för lite bio med några favvisar, vi kollade på the conjuring 2. Jag satt med ångest o va nervös vid flera tillfällen, skrek till nån gång när jag blidde lite skrämd. Johan bestämde att vi ska kolla på "Lights out" på bio o jag kommer ha panik ju o krypa värre i stolen än denna gången ;)
På tisdagen hade jag en efterlängtad date med Sandra, vi åkte in till stan o käkade lite mat på o'learys o sen åkte vi hem till mig o bara snackade o bara var. Kollade lite fotboll oxå.
Onsdagen va första dagen tillbaka på jobb efter 1 veckas ledighet :) jag kan erkänna att jag va ganska slut redan mitt på dagen, d va mycket att göra o mycket som bara gick åt helt annat håll än d jag ville :) men på kvällen var vi bjudna på EM-fest hos Ekstrands. Hur mys som helst, käkade tacos innan fotbollen och bara myste en massa. Hade ensamtid med Leo, jag matade honom medan de andra städade o dukade undan (bra deal där) ja matchen gick ju inte alls som vi hoppades på men vi hade ändå en supermysig kväll <3

På midsommarafton jobbade jag fram till 14 o sen kom Johan, tjejerna o Ekstrands o hämtade upp mig på jobb för att vi sen skulle gå till parken där d årliga midsommarfirandet sparkas igång för Hyllinge-borna. Det roliga va att jag tänkte att jag känner inte en enda här o precis efter den tanken så hälsade jag på fler o fler hela vägen, jag känner mer folk än jag tror tydligen ;) vi gick med tjejerna till fiskdammen där de fick leksaker, vi va där till typ 16 sen gick vi hem till Johan o började fixa för första omgången mat. Alltså d va så himla mys, allting va lugnt, inget överpresterat, bara god mat o världens finaste sällskap lixom. Värmen höll dock på att ta kål på oss, jag älskar sol o värme men inte när den e så äcklig, man va ju klibbig överallt... Ja vid 22-tiden va vi alla väldigt trötta så vi avslutade kvällen redan där :)
Jobbade midsommardagen o blev även där upphämtad av tjejerna, Johan behöver knappt fråga längre för de verkar vilja hämta mig på jobb varje gång :D så söta. Vi hade en väldigt mysig kväll vill jag gärna påstå.
Jobbade extra på söndagen, då va jag så trött så jag mådde illa, asså verkligen illamående deluxe, men har jag tagit extratid så e d bara o bita ihop, jag slutade lite tidigare så vi alla kunde gå tillsammans o shoppa på familia. Va så trött hela kvällen, tror jag höll på att somna flera gånger i soffan medan tjejerna lekte o hade sig vid mig :)
Sov hos Johan igår trots att jag skulle jobba på måndagen oxå, tjejerna hade missat att jag sov där så när de upptäckte detta fick jag världens morgonmys innan de blev hämtade. De kommer igen på söndag o ska va med oss i 14 dagar under semestern :)

Igår kväll drack vi lite vin o käkade räkor igen, d va jag som betalade detta, 31 år gammal o bor ensam, jag visste inte att jag behövde vara redovisningsskyldig med mina pengar till någon vad jag ger eller bjuder min pojkvän på men men. Vi hade iaf bara mys framför fotbollen, o ja va hände där btw, England åkte ur EM mot Island?? :o d va ju bara så kul egentligen :)

Idag e d work work som gäller o jag e halvt slut i kroppen, har sovit lite sådär på sistone men men d återställer sig väl.
Som sagt semme nästa vecka tänkte höra med the girls om vi kanske ska dra ut o käka en kväll eller nåt, blir nog en o annan vinkväll oxå. Tjejsnack is the shit o så jävla gött :)
På fredag ska vi på förnyande av äktenskapslöften o d ska bli så mys, ser fram emot d jättemycke :)

På lördag e d dax för Leos dop, d va verkligen krisigt där ett tag för oss båda att få ledigt men vi lyckades till slut, Johan ska va gudfar till lillkillen :) så han ska stå där framme, my man, that's hot <3
Har fixat o trixat med Leos presenter så hoppas d blir bra i slutänden o hoppas där e nåt som känns okej. På fredag fyller johan år har än så länge bara ordnat en present...

Tror jag kommer stupa i säng ikväll, så länge jag stupar med honom så e jag mer än nöjd ;)

XoXo

Ovido - Quiz & Flashcards